петък, 11 ноември 2011 г.

Царевична салата с бекон

Царевична салата с бекон
Необходими продукти
олио – 1 с. л
лук – червен 1/2 ч. ч. 
червени чушки - 1/2 ч. ч.
зелени чушки - 1/2 ч. ч.
къри - 1/2 ч.л.
риган - 1/2 ч. л.
царевица Адела – 4 ч.ч.
майонеза - 1/2 ч. ч.
бекон – 50 гр.
маруля - няколко листа

Приготвяне
Олиото се загрява в голям тиган, прибавя се лукът и се пържи, докато омекне. Прибавят се чушките, нарязани на ситно, запържват се, после кърито и ригана, и се задушават леко.

Сипва се заедно с царевицата в голяма купа. Прибавя се бекона, накрая се сипва майонезата и солта и се разбърква добре.

Сервира се върху листа от маруля.



Следете вкусните ни награди от тук. :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар