петък, 27 септември 2013 г.

Агнешко печено в плик

Агнешко печено в плик


Необходими продукти
агнешко месо - около 800 г
краве масло – 80 г
джоджен – 2-3 стръка
сол - на вкус
червен пипер – 1 ч.л.
грах от консерва Адела - за гарнитурата
картофи - за гарнитурата

Приготвяне :
Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете. Намажете го с разтопено масло, в което е кипната 1 ч.л. червен пипер.

Внимавайте пиперът да не прегори. Сложете агнешкото в плика, долейте няколко чашки вода, прибавете клонки джоджен и затворете плика.

Печете агнешкото на високи градуси около час. Поднесете с гарнитура от сварени картофи а грах .

Няма коментари:

Публикуване на коментар