Царевична салата с бекон
Необходими продукти
олио – 1 с. л
лук – червен 1/2 ч. ч.
червени чушки - 1/2 ч. ч.
зелени чушки - 1/2 ч. ч.
къри - 1/2 ч.л.
риган - 1/2 ч. л.
царевица Адела – 4 ч.ч.
майонеза - 1/2 ч. ч.
бекон – 50 гр.
маруля - няколко листа
Приготвяне
Олиото се загрява в голям тиган, прибавя се лукът и се пържи, докато омекне. Прибавят се чушките, нарязани на ситно, запържват се, после кърито и ригана, и се задушават леко.
Сипва се заедно с царевицата в голяма купа. Прибавя се бекона, накрая се сипва майонезата и солта и се разбърква добре.
Сервира се върху листа от маруля.
Следете вкусните ни награди от тук. :))
Няма коментари:
Публикуване на коментар