четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Риба тон с боб и царевица Адела

Само избори, политка, проблеми, а то трябва и да се яде ! :)
Една прекрасна рецепта за вас скъпи приятели :)))

Риба тон с боб и царевица
Необходими продукти
боб - 1 консерва тъмен
фасул - 100 г зелен
царевица Адела - 2 с.л. от консерва
чушки - 1/2 червена пиперка
риба тон - 300 г сурова
зехтин - 5 с.л.
сол
черен пипер
лимони - сокът от 1 лимон

Приготвяне
Нарежете рибата тон на парчета, посолете на вкус, поръсете ги с 1 с.л. брашно и разбъркайте. Загрейте 3 с.л. зехтин в тиган и сложете парчетата риба да се запържат равномерно.

През това време нарежете на малки парчета чушката и я прехвърлете в голяма купа. Добавете боба, бланширания зелен фасул, царевицата и най-накрая запържените късове риба. Поръсете със сол и черен пипер на вкус, залейте с лимоновия сок и 2 с.л. зехтин.

Разбъркайте и поднесете в малки чинии.

Следете вкусните ни конкурси от тук ! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар