вторник, 18 октомври 2011 г.

Тофу с гъби, грах, морков и тъмни спагети

Една добра идея за обед или лека вечеря :)
Тофу с гъби, грах, морков и тъмни спагети

Необходими продукти:
150 г тъмни спагети
1/2 ч. л. морска сол
1/2 ч. л. чимен
1/2 ч. л. кардамон
10 г джинджифил
20 г грах Адела
30 г гъби Адела
80 мл зехтин
10 г морков
80 г тофу
1/2 ч. л. черен пипер
Начин на приготвяне:

1. Спагетите се сваряват в съд с кипнала подсолена вода.

2. Тофуто и морковът се режат на кубчета.

3. В зехтина се запържват подправките, добавят се гъбите и след това – сварените спагети.

4. Тофуто предварително се запържва от всички страни и се слага в тигана със спагетите заедно с граха и моркова.



Следете Адела и на градите от тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар