Бутер ролца с царевица и сирене
Продукти:
за порции
1/2 кг бутер тесто
120 г царевица Адела
1 глава червен лук
100 г сирене
2 с.л. мед
1 щип. сол
2 жълтъка
Време за приготвяне:
25 минути
Рецепта за Бутер ролца с царевица и сирене:
Бутер тестото (1/2 кг) се нарязва на квадратчета със страна около 5-6 см. Червеният лук (1 глава) се нарязва на много ситни кубчета и се смесва със сладката царевица от консерва (120 г), натрошеното сирене (100 г), меда (2 с.л.) и солта (1 щип.). Плънката се разбърква и се нея се пълнят квадратчетата. Завиват се на руло и се поставят в тавичка. Намазват се с разбит жълтък (2 бр) и се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса до златисто.
Следете вкусните ни конкурси от тук :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар