вторник, 18 октомври 2011 г.

Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби Адела

Едно много вкусно предложение от нас :) Добър апетит! :)
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби

Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
150 г бекон на лентички
1 бурканче мариновани гъби (200-250 г) Адела
2 ч. л. горчица
черен пипер и сол на вкус
1 пакет крем супа от гъби
200 мл течна сметана
300 мл студена вода
Начин на приготвяне:

1. Кожата се отстранява и гърдите се разрязват на две.

2. След това месото се поставя в найлонов плик и се изтънява с помощта на чукче.

3. Гърдите се поставят в чиния, поръсват с черен пипер и сол и се намазват с горчица.

4. Една до друга се нареждат 3 ивици бекон, напречно върху тях се поставя едно пилешко филе, в средата му се слагат няколко нарязани надребно гъби. Завива се руло и се поставя в тава.

5. Крем супата се разтваря в 250-300 мл студена вода. Налива се сметаната, разбърква се и се излива в тавата.

6. Ястието се завива с алуминиево фолио и се пече 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. Сервира се.



Следете вкусните ни награди от тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар